Längtar efter något som kan rädda mig

Mamma väkte mig 7 imorse för hon trodde jag skulle gå till skolan. Det är ju jätteroligt när man har studiedag, eller? Lyckades iallafall somna om till kl 12, hur skönt var inte det?!
Käkade lite frukost och läste i min engelska bok i sängen. Sen gjorde jag mig iordning och åkte hem till Kim och pluggade lite. Smart som jag är så glömde jag min biologibok i skolan. Jag har test imorgon och måste ha gjort 34 frågor. Jag har gjort 9.
Åkte hem, bytte om, åkte och tränade fotboll, hem igen, åt, duachade,  tittade på tv, gjorde allt jag kunde för att dra ut på pluggandet. Vet att när jag har skrivit klart det här måste jag börja. Kommer inte hinna allt ikväll, måste åka till skolan tidigare imorgon, inte okej.

Jag är så grymt jävla trött på allt som har med skolan att göra just nu! Hatar det! Man skulle ha tagit det lugnt i 9:an istället så man hade ork kvar nu för nian spelade det egentligen ingen roll eftersom jag visste att jag skulle komma in på det jag ville ändå? Nej usch. Hatar skolan. Vill byta till sam men jag vet att det inte kommer löna sig eftersom jag ska vill bli läkare och inte kan bli det på sam men jag orkar verkligen inte NO!!

Nu sitter jag och gnäller också menmen. Nu ska jag läsa i min super roliga engelska bok också (läs med ironi), pluggar imorgon istället.

Dag 5- Ett pinsamt ögonblick

Åh sådana finns det gott om kan jag lova! Jag var, eller är egentligen, så himla blyg! Från mitten av nian började jag bli mindre blyg och ta för mig lite mer men innan det sa jag nästan aldrig nånting i klassrummet och var oftast den som "observerade" istället för "agerade".
Nu är jag mycket mer utåt och tycker inte alls om att vara tyst! Jag är verkligen inte rädd för att säga det jag tycker.
Jag känner själv en enorm skillnad på hur jag är nu och hur jag var för 1 och ½ år sedan.

Därför tycker jag inte saker är lika pinsama nu som jag tyckte förut, jag skäms inte lika lätt nu helt enkelt.
Men iaf, ett av dom mesta pinsama sakerna som jag kommer ihåg var i 8:an på min förra skola (det var alltså när jag fortfarande skämdes mycket...).

Jag stod vid min kompis skåp med henne och hon tappade nån bok eller nåt så jag tänkte vara snäll mot henne och ta upp den, sen när jag reser mig upp igen så står hon med sina andra böcker över mitt huvud så jag dunkar upp i dom och ramlar pladask ner på rumpan. Det skulle inte ha varit nå pinsamt om inte det inte satt 7-8 killar i nian precis brevid och såg alltihopa..
Sen samma dag, lektionen efter att det andra hände, så går vi upp för en spiraltrappa, längst upp står dom där killarna igen och när jag kommit nääästan hela vägen upp, några trappsteg kvar, så ramlar jag! Alla börjar asgarva (mina kompisar också..) och jag skämdes ögonen ur mig. En kille säger "nu vart det nog lite pinsamt här", nej det menar du inte?!



Lite nytt

Har inte haft nån lust att blogga, enkelt va?

Har under tiden jag inte bloggat köpt lite nya saker som jag tänkte visa nu!


Ny mobil!! Så jäkla härligt, love it!

Köpte också ett skal till den.

Ny väckarklocka. Min andra lös upp hela rummet + att jag verkligen hatade alarmsignalen...

Vantar och sjal/halsduk eller vad man nu säger.

Pennor och mössa.

Nu ljög jag rätt kraftigt, det var ju faktiskt mamma och pappa som betalade allting!! Tack mamma och pappa! <3

Dag 4- Det här åt jag idag

Det tycker inte jag är så jätte intressant menmen!

Frukost: Limpa med parmaskinka, te och Nesquick flingor...

Lunch: Kycklingsallad med bröd på Monroes.

Middag: Pastagratäng

Åt en Kexchoklad också..

Dag 3- Såhär bor jag




Jaa sådär ser mitt rum ut. Vi ska göra om det rätt mycket, måla taket vitt, dom där listerna vid dörren och fönstret ska också målas vitt och så ska vi tapetsera och måla väggarna. Och så ska jag sätta i bilderna i mina ramar... När jag orkar skriva ut några...

Höst!


Weheartit

Con sus amigas en una calle de Madrid

Min kamera strejkar. Den vill inte lägga in bilderna på datorn. Tror den har pms. Inte o k. Hej då.

Nertryckare finns alldeles för gott om

Härlig dag i skolan idag, roligt alltså.
Ska dra iväg till träffen alldeles strax och döma match. F97 som ska spela och jag ska tydligen vara huvuddomare med 2 linjemän?!?! Hur ska det gå till? Jag vet inte hur man gör då! Jag kommer springa på alla istället... Nervös tjej här!

Jag har faktiskt tagit kort på mitt rum idag så dom kommer ut lite senare ikväll. Nu måste jag skynda mej.


Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma

Hade världens sämsta dag i skolan idag! Hela morgonen var bara bajs. Ville åka hem och lägga mig i sängen och sova riktigt länge! Men nej, det fick man ju inte...
Led igen hela skoldagen, blev lite bättre efter lunch när jag hade ätit lite. Har knappt ätit något på hela helgen... Inte så myclet idag heller.

Kom hem och pluggade lite, sen åkte jag iväg på fotbollsträning. Och som vanligt så spricker det upp och blir soligt när vi tränar! (y) Stod och pratade lite med Sabina och Udani på hemvägen också! 
Seeeen hem och åt och pluggade igen.

Intressant va???

Moves like jagger

Nu var det längesen jag bloggade märkte jag, upsii.

Hade en match-fri helg den här helgen, grymt skönt! I fredags så pluggade jag först så jag var inte med på träningen, sen åkte jag, Kim, Udani, Sabina, Emelie H och Malou till Strömvallen och kollade på dam-dm som Huge vann med 3-2. Sen åkte jag och Kim hem till mej och så sov vi här! Super mysigt var det! :D

Igår så åkte Kim och kollade på fotboll och jag stannade hemma och pluggade lite (som vanligt...), sen vid halv 5 åkte jag hem till Kim och träffade henne och Olivia!
Olivia klippte mej där, tack igen Olivia!!, sen åkte vi ner till stan och gick på bio. Friends with benefits, jag tyckte den var bra, jag gillar såna filmer!
Efter det så käka vi lite på donken sen åkte vi hem till Max och var där med dom. Sen kom mamma och hämtade mig halv 12... Jättekul med överbeskyddande föräldrar som blir oroliga för allting!
Men det var jätteroligt iaf!!
 Tack för kvällen mina fina!! <3



Tog bilderna från Olivias blogg!

Idag så har jag pluggat lite, sen åkte jag hem till Kim och tog det lite lugnt hos henne, pratade lite, kollade på tv. Sen åkte jag hem och åt, och nu sitter jag och pluggar igen..

Jag hoppas att olika olyckor händer


Hehe jag drev bara, jag har inte klippt av mig håret. Men jag ska klippa det kortare på lördag, inte så kort som på bilderna med kortare!

Tränade fotboll idag också, även fast jag skulle ha haft en pluggdag men det glömde jag bort.
Skolan idag var som vanligt. Finns inget att säga liksom...

Nu ska jag duscha och kanske äta lite, sen ska jag plugga ännu mer! Jag pluggar varje dag efter skolan nu, det är inte okej.

Imorgon ska jag fortsätta med 30-dagars listan också (hur många gånger har jag inte sagt det?).

Resten av ditt liv


Världens bästa låt! Har lyssnat på den 8  9  10 11 12 gånger idag

Allting kommer lösas och bli bättre igen

Skolan från 9.45 till 17.00... för långt.
Började med orietering på idrotten, det gick faktiskt bra men jag vet inte hur jag ska kunna orientera själv sen.
Hade skolfoto, jag fick sitta som vanligt, jag får alltid sitta, jag hatar att sitta!! Vart ful som vanligt också, usch.

Efter den extremt långa, sega skoladagen så släpade jag med mej Greta, Andrei följde med frivilligt, till Java och fikade där (KLADDKAKA!), sen hem och pluggade. Som vanligt.

Vart sur också. Men det är en annan femma ;)
Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mej "ska bara" läsa klart engelskan.


En fin liten bild från Weheartit, Udani har lärt mej!!


...

Juste har helt glömt bort den där 30-dagars listan, får fixa det när jag kommer hem!

Sitter just nu här i träningskläder och får snart skjuts till idrotten. Orientering idag, det kommer ju gå bra... Jag suger på orietering.
Åhh har världens allergi också! Det kliar som satan i ögonen, har tagit ögondroppar och tablett men det kliar ändå och det kommer ju inte bli bättre av att vi ska ut i skogen heller. Eller ja, Boulongern tror jag men ändå, lika mycket träd och gräs där.

Så glömde jag mitt vasakort  i skolan också så nu måste jag vänta på någon utanför så att jag kommer in till idrotten!! Inte en bra dag för mej. Skolfoto idag också. Efter idrotten! Blä.


Två snygging bilder på våran klass från Emanuel.
(Förutom att Andreas har bytt klass då...)

Sin mor han såra

Måndag, vad kan man säga?? Måndag är måndag punkt!

Åkte iväg på träning sen också, skulle inte det egentligen men det blev så ändå!

När jag kom hem sen så klippte jag av mig håret till axellångt! Har tänkt att jag ska göra det ganska länge nu och nu så gjorde jag det! Det är jätte skönt att slippa ha så mycket hår också, kommer antagligen sakna det lite sen men det är iaf skönt!!

Sen efter det så åkte jag hem till min faster och min kusins nya lägenhet, den var super fin!!

Imorgon är det skolfoto också... Jag blir jämt så hiiiiiimla snygg på sådana! Eller??
Usch.

Jag tänker alltid på kvällarna idag ska jag lägga mej tidigt så jag är pigg imorgon, jag ska bara kolla bloggar och facebook först, sen slutar det med att jag sitter till halv 12 innan jag lägger mig, sen spelar jag Wordfued när jag har lagt mej också!! Blir väl att jag sover ungefär 6-7 timmar per natt.. Det är inte bra det!

Mina rubriker är en rad ur dagens låt, oftast iallafall! (Danza kudoro med svenska lyrics är dagens..)
Den här veckan måste jag verkligen ta tag i skolarbetet! Jag har bestämt mej för att verkligen koncentrera mig på lektionerna och jobba på riktigt bra! Inte sitta och flumma som jag gör nu..



I wanna know your name

Spelade ju som sagt kvartsfinal idag i Söderhamns cupen. Det gick väl inte så jättebra för oss...
Meeeeen jag blev matchens lirare!! Det kändes faktiskt riktigt bra idag, även om jag släppte in 7 mål. Det är skönt när jag känner att jag har gjort bra ifrån mig för jag brukar inte känna så även om alla säger att jag var jätteduktig så känns det inte rätt liksom. Men idag gjorde det det!!

Nu ska jag åka och plantera blommor vid mormor med mamma, det börjar ju bli höst nu så man måste ju byta ut blommorna mot såna som klarar av kylan eftersom man inte sköter om dom och så.


Party in my head


Kom hem från Kim för ungefär en halvtimme sen. Det var grymt kul även om jag inte var där så länge, kom mycket folk osv! Hoppas allting går bra nu också!

Har hunnit paca väskan inför imorgon. När jag har skrivit klart det här så ska jag gå och tvätta av sminket, borsta tänderna och så, intressant va??

Sen kommer jag förmodligen spela WordFued också, det har blivit mitt nya beroende, haha! Så om ni har det så kan ni ju säga till hihi.

Blir ju match imorgon igen kl 9, det kanske jag skrev i förra inlägget? Det betyder iallafall att klockab står på 5.30, dags attsova lite alltså. Natti!


elektropop

Bloggandet är väl inte direkt på topp, men det blir så när man har så mycket läxor... Inte O K. Men jag ska försöka blogga lite oftare hihi!

Har varit med Kim dom 2 senaste kvällarna och myst med henne lite! Och så har jag ju pluggat också, såklart!
I torsdags var första gången jag inte pluggade sen jag började skolan, känns inte bra det...

Idag så spelade vi innebandu matcher i Söderhamn. Förlorade båda men det är väl inte så konstigt eftersom vi inte har någon riktig tränare än, våran förra tränare var tvungen att sluta så det har varit lite kaos i vårat lag. Men det kommer bli bättre! Vi har ett riktigt bra lag, vi behöver bara veta hur vi ska spela!
Eftersom vi förlorade båda så kommer vi spela kl 9 imorgon också, inte någon sovmorgon här inte!

Just nu håller jag på att göra mej i ordning och ska strax käka lite, sen ska jag vidare till Kim! :D
Fast det blir ju inte så sent och så eftersom jag har match tidigt imorgon, men ett litet tag iallafall!


Nu ska jag gå och fortsätta fixa mej, måste ju packa upp väskan från idag också..

Tävling hos tidstjuven

Jag är med och tävlar om en personlig almanacka hos tidstjuven.blogg.se



http://tidstjuven.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-en-almanacka.html?_tmp=c34590fdf02c52ad1036f12e7155e8f8d0cbdea7

:(

Har inte haft tid att blogga nåt, har haft så mycket plugg (hört det förr elr??)

Måndags: Började 8.30, fick veta att lektionen var inställ så jag hade håltimme fram tills kl 14.00.. Jag och Andreas drog ner på stan och gymmade på friskis och köpte en tröja till mig på BikBok. Sen skulle vi äta lunch, jag märkte att mitt Vasakort var borta (Andreas är också borta!) så vi var busiga och tog maten i djuptallrikar som man inte behöver något kort till, vi lever farligt vi!! Haha
På kvällen så var det fotbollsträning, sen efter den så drog vi (nästan) alla till Strömvallen och kollade på DM-finalen F16 som Hille vann!

Tisadgs: Började i aulan med information om föreningarna på Vasa. Hade en lektion sen gick vi ut i skogen!! Vi hade en skogsexursion (vet inte alls hur det stavas...), det gick bra iallafall och det var ganska kul! Fast våran grupp var på myrmarken så det var ju inte så svårt eftersom det knappt växte något där.
Tränade innebandy på kvällen och pluggade lite.

Orkar inte ladda upp några fler bilder.

Idag: Så gick vi i skolan, inget speciellt hände, som jag kommer ihåg iallafall. Jag var tvungen att köpa ett nytt Vasakort! SÅ NU SKA JAG INTE TAPPA BORT DET IGEN!
Ledsen vart jag också när Andreas kom och sa att han ska byta linje! På fredag redan! Nää usch.
Så har jag hunnit med att vara arg också, flera gånger, vart ledsen en gång till och jaa, inte en bra dag för mej.
Efter skolan så mötte jag upp Kim och vi gick till Nian och kollade på modelljakten! Jag och Mathilda ställde oss i kön och sökte också! Haha det var bara en kul grej och ingenting seriöst.

GRYMT

YES! Vi vann våran första match idag på jag vet inte hur länge! ASSKÖNT! Och bra spelade vi också, mesta dels iaf. Jag fick spela lite på mittfältet idag också (brukar vara back) och det var jätte roligt! Jobbigt, men roligt.

 

Nu ska jag duscha, har varit lite nasty (Udanis uttryck... ) och inte duschat än.

Bilder och sånt från igår kommer när jag lagt in dom på datorn!

Dag 2- Min familj

Jag har valt att inte nämna min familj här på bloggen. Jag kommer inte heller lägga ut några bilder på dom. Dom som jag vill ska veta nånting om min famlilj, dom gör det.

Det jag kan säga är att jag älskar min familj över allt annat! Och även om jag bråkar med dom och inte alltid visar hur mycket dom betyder så vet dom det iaf!! Jag skulle verkligen inte byta min familj mot någon annan!

Jag älskar er! ♥


Tjejer kan

Dömde ju som jag sa match på träffen. P98 spelade mot Hille. Jag dömde 3 röda kort, hehe... Men jag fick pengar ändå!! ;)

Innan jag dömde var jag ner på stan och köpte stövlar!!

Visst är dom snygga?!!
Kommer bättre bilder på dom sen när jag har tid.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mej iordning innan jag drar iväg till Kim. Ska hjälpa henne att locka håret och fixa maten också, tacos blir det :D
Kommer bli grymt roligt!! :D Sover där inatt också!! :D

Nu måste jag skynda mej, för se om jag slänger in ett till inlägg innan jag cyklar iväg.

Kom nu älskling, le och var god

Vaknde för 1 timme sedan (!!!) och har suttit här i min soffa och lyssnat på musik sen dess. Ska strax gå ner och käka lite frukost.

Planerna för idag är att döma match 13.00 (tror jag?), sen ikväll hem till Kim och fira henne!! Hon fyllde ju 17 i onsdags hon!

Grattis igen hjärtat! (i efterskott den här gången)!


Trött tjej...

Jag halv sover i soffan just nu, och jag är väldigt lätt-irriterad också. Tror jag ska gå och lägga mej snart och sova ut för första gången på 2 veckor.

 
Snygging..

Dag 1- Presentation av mig själv


Jaa, Amanda heter jag, är 15 men fyller 16 i oktober nu iår så jag är 95:a.
Jag bor i Gävle med mamma, pappa och lillebror.

Jag går på Naturlinjen på Vasaskolan i N1C. Jag tycker att våran klass är helt underbar! Så sköna männsikor som går där!
Jag spelar fotboll och innebandy, just nu tränar jag varje dag i veckan eftersom jag dubblar båda sporterna men när fotbollen är slut så blir det 3 gånger i veckan + 1 match på helgen.

När jag inte tränar eller pluggar, så är jag mest med vänner. Jag har ockå ett stort intresse för fotografering men min kamera är så dålig så det inte ens är kul...
 Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, hehe.

Just idag är jag stark

Jag har inte bloggat nånting alls på jätte länge jag vet, men jag ahr haft så mycket plugg att jag inte hunnit! Men så är det väl när man går natur... ;) Över helgen nu så är har vi svenska, matte (ovanligt), fysik och biologi.

Men livet rullar på som det ska och jag pluggar som bara den! Det är nästan det ändå jag gör nu!
Igår efter skolan så gick jag och Andreas ner på stan.
 Först letade vi efter en tröjan till honom men han hittade ingen, förvånande. Sen köpte jag ett data fodral till skoldatorn, ett rosa från Åhléns!
Sen vidare till Java! Satte oss där och åt lite och pluggade. Satt där rätt länge faktiskt, men vi hann ändå inte göra så mycket...
Åkte hem, pluggade, åkte till innebandy träning, pluggade där, åkte till min söta Kim!! Som jag inte har träffat på alldeles för länge! Skönt att få träffa henne igen och prata lite :D "Pluggade" där och åkte sen hem igen och pluggade hemma.
FATTAR NI HUR MYCKET VI PLUGGAR?!

Bjuder på lite webcam bilder från igår och idag.




Bilder från Facebook. Den sista och näst sista är från Emanuel.