kryssning nu då!

Drar alldeles strax iväg på kryssning då´lå! Med mami och lillebrodern.

Kommer inte blogga förrän tisdag tror jag, om jag inte hinner göra något tidsinställt inlägg. Vi får se, kanske kommer upp lite bilder från igår? Vem vet? ;)
Två bilder kan ni få nu iaf ;)

I Love You

Puss på er mina fina!!

godnatt

Har gjort om lite på bloggen nu så tryck på F5 om det inte har hänt något ;) Tycker faktiskt nästan om designen nu... ;)

Nu ska jag sova så vi hörs imorgon! Hehe

rubrik

Har tagit undan alla kläder från golvet nu!! :D
Hihi, sitter och väntar på att Kim och Sabina ska komma hit, vi ska bara ta det lugnt och kolla på film o så! Måste börja packa inför kryssningen imorgon också...

Lovade ju en dagens outfit också, jag hade på mig andra kläder när vi kollade på Sjötull men sen kom det nåt miffo och tappa ketchup-flaskan i marken så jag fick ketchup på tröjan...

Kanske lite fjortis att täcka för munnen men den var så ful ^^ (Det är tyg som korvat ihop sig, är faktiskt inte SÅ tjock)


come as you are, as you were, as a friend

Vaknade tidigt idag (11) och har bara käkat frukost och kollat på Gossip Girl sen dess. Har städat liiiiite också ;)

Ska ner på träffen snart och kolla på Sjötulls match med Kim, Udani, Sabina och kanske Julia och Cici! :D
Slänger nog in en dagens outfit när jag har satt på mej kläder...

WISH IT WAS REAL

Städar fortfarande, känns lite surt att jag måste vara inne och städa rummet när det är sol ute för första gången på flera veckor... Sånt är livet.

Träning blir det ikväll! :D Lattja lite med bollen på träffen bara men det är kommer bli super kul iallafall :D
Håller med Kim om det hon sa igår, vi håller på att bli träningsnarkomaner ;)


En ful bild på hur jag såg ut igår...


GODMORGON

Vaknade för ungefär en timme sen och har faktiskt redan ättit frukost! Eller frukost och frukost, en macka och 2 chokladbollar ;) Mår väldigt illa nu...

Varje gång jag äter något onyttigt så mår jag illa efteråt, men det kan ju vara bra på ett sätt ;) Så jag har bestämt att sluta äta chips, godis, ostbågar, aa ni fattar! Jag kommer få 1000 kr av mamma om jag inte äter något sånt fram till nyår! :D


Idag så har jag inte bestämt att göra nånting, skulle ha åkt till parkbadet men eftersom jag håller på att bli sjuk så ville jag inte det. Istälet tänkte jag fortsätta städa mitt rum. Har gjort en storstädning av lådor och allting sen orkade jag inte riktigt mer så nu ligger allt på golvet istället...


Juste, igår ropade mamma och frågade om jag och min lillebror ville åka på Silja Line nu på söndag för det var erbjudande för "club one-medlemar", och det ville jag ju självklart! Så på söndag så drar vi iväg på kryssning till Helsingfors! Kan ju tilläga att jag har åkt på samma båt MINST 20 gånger... Jag skojar inte! Men men, det blir väl kul ändå ;)



Nu ska jag kolla lite på sim-VM innan jag städar ;)
Fan va sugen jag blev på att spela Sims! Kanske gör det istället...

SHOPPING

Nu har jag faktiskt tagit kort på allt jag köpt sedan förra veckan ;)
 
HM, Vita 129:-, Svarta 99:-        HM, 99:- (Det är en byxdress!)
 
HM, 149:-                        Vila, 99:-, Den är mycket finare på! ;)
 
Vila, 200:-                             BikBok, 79:-
 
Gina Tricot, 29:-                              Gina Tricot, 29:- /st
 
Gina Tricot, 29:-               HM, 30:-, 50:-

POWERWALK

Eftersom det varken blev springtur imorse eller friskis nu ikväll så kände jag att jag hade lite för mycket energi så jag fråga Kim om hon ville ta en powerwalk vilket hon ville! :D Så vi drog ut vid 9 och gick i en timme.

Mina fina nya joggingskor som min kära mamma köpte åt mej på rean på Team Sportia, dom hade kostat 1100:- och hon köpte dom för 300:- :D

Sen när jag och Kim gick åt olika håll så joggade jag resten av vägen hem, när jag kom in på mitt kvarter så började jag hoppa jämfota upp och ner för trottoarkanten och joggade lite imellanåt, om ni fattar? ;) Sen kände jag att jag fortfarande hade energi kvar så jag gick ut och spela lite fotboll på min baksida i nästan en timme.
Känner fortfarande att jag skulle kunna springa idioten i en backe eller nåt men men, så kan det vara ;)
Taggar inför träningen imorgon istället!!

STAN

Hihi det blev ingen springrunda, ska vara med min söta Kim istället! :D Så vi drar ner på stan nu innan alla gäster kommer ;)
När jag kommer hem sen så ska jag försöka ta bilder på allt jag köpt dom senaste dagarna, får se hur det går! ;) :D


Några tjejer från IK Sätra U16!

CHOKLADBOLLAR

Grattis pappa!! Jag älskar dig!

Väcktes imorse av att telefonen ringde kl 10 så då gick jag upp och gjorde chokladbollar.

  

Jag har bakat väldigt mycket den här veckan eftersom pappa fyller idag. Jag har gjort Bregott-kakor, Dumle-kakor, chokladbollar, bullar, Tuppkaka och ska även göra marängtårta idag! :)

Eftersom alla gäster inte kommer förrän vid 5 så tänkte jag dra ut på en liten löprunda om ett tag! Känns verkligen som att det behövs eftersom min kondis knappt existerar längre.... Fick ju nya löparskor av mamma som jag måste inviga! ;)


Träning

Fia åkte nyss hem och nu ska jag dra iväg på träning på Treffen!
Lägger ut bilder på det jag köpte idag lite senare... ;)

SOL!

Äntligen lite sol igen!! :D

Idag ska jag och Fia åka ner på stan, vi ska ses där om en halvtimme och jag är inte alls klar så jag har jäääävligt bråttom!! Sen ska vi åka och bada och sola lite :)

Hörs sen!

Lögnare

Hihihi jag tog bort förra inlägget eftersom jag ljög i det ;) uuups (a)

Haha iaf så ska jag faktiskt börja blogga på riktigt nu har jag bestämt! :D Och jag kommer göra inlägg med bilder om vad jag har gjort nu på sommaren men jaa ;)

Skrev ju i det förra inlägget (som är kvar!) att jag varit till Undersvik, Turkiet och nu har jag hunnit åka till DaleCarlia cup också! Vi hade aaaaaskul där, träffa sköna människor och bara hade det kul, även om våra matcher inte gick så bra ;) men det behöver vi inte berätta om!

Nu har jag inte så mycket mer att se fram emot på sommarlovet, jag är osäker på om jag ska följa med Rebecka till hennes sommarställe för det blev lite knas där :(
Killarna från Eskilstuna kanske kommer 15-16 augusti så det blir ju kul isåfall! :D
Kanske ska till Grönan nån gång där i slutet av sommaren men vi får helt enkelt vänta och se hur det blir med allt! Tycker det kan vara lite skönt att få vara hemma också, har ju knappt varit det denna sommaren.

En nyknäppt och redigerad bild

Jag lever livet

Sa ju att det inte skulle gå nå bra med att blogga ;) Aja jag har hunnit med mycket sen jag blogga sist, fick ju sommarlov för fasen!
Undersvik, Turkiet, Dale Carlia på Söndag! Vecka 32 följer jag med min kära kompis Rebecka till hennes sommar ställe Gran i Söderhamn, längtar!

Kommer säkert lägga ut bilder från både Undersvik och Turkiet när jag sitter vid min egna dator. Och om jag inte gör det innan söndag så kommer bilder från Dale Carlia samtidigt :) 

Just nu sitter jag med Anna hemma hos henne. Vi solade ett tag och bada i hennes grannes pool ;) 
Nu ska vi knäppa kort så hejdåååååå, hörs sen! Blö